
Przeznaczenie:
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta.
Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjezdnymi:
* niezawodna i cicha praca
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona w stopki i kółka do przemieszczania
* wszystkie[...]
Przeznaczenie:
Uniwersalne zastosowania do wszystkich rodzajów ciast. Idealne dla piekarni i cukierni o różnej wielkości produkcji oraz zakładów spożywczych do produkcji pierogów, pizzy itp.. Mieszałki spiralne sprzyjają doskonałemu napowietrzeniu ciasta.
Zalety naszych mieszałek spiralnych z dzieżami wyjmowamymi:
* niezawodna i cicha praca
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja zaopatrzona w stopki i kółka do przemieszczania
* wszystkie[...]
Pulpity sterownicze stosowane w ugniatarkach i mieszałkach spiralnych.
Nowoczesne pulpity sterownicze
* sterowanie napięciem bezpiecznym (24 V)
* zaopatrzone w przycisk bezpieczeństwa
* klawiatura sensorowa
* trwałe - wykonane z najwyższej jakości materiałów
* wodoszczelne i pyłoszczelne
* posiadają układ mikroprocesorowy z logicznymi programami czasowymi, szybkości i kierunku obrotu
* zapewniają możliwość sterowania pracy automatycznej i[...]
Przeznaczenie:
Idealny do mielenia pozostałości z produkcji spożywczej np. resztki makaronu, słonych paluszków, suchego pieczywa, bułek.
Budowa:
* solidna, stabilna i wytrzymała całkowicie stalowa konstrukcja podstawy zaopatrzona w kółka do przemieszczania
* wszystkie elementy młynka, które mają bezpośredni kontakt z produktem wykonane są całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
Wydajność mielenia: 40 kg/min
Długość: 1600 mm
Szerokość: 500[...]
Dzieże jezdne idealne do zakwasów i mąki.
Produkowane w następujących pojemnościach: 45, 75, 100, 150, 250, 390 litrów.
Wysokość 850 mm. Wykonane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej.
Wyposażone są w otwieraną pokrywę na zawiasie, trzy kółka do przemieszczania i rączkę.[...]
Wypróbowana technika nadziewania ciastek
Przeznaczenie:
Urządzenie idealne przy produkcji: ptysi, croissantów, eklerek, pączków, ciactek, rurek, jak również do uzupełniania pojemników różnymi masami. Maszynę można używać zarówno do każdego kremu cukierniczego jak i dżemu.
Zalety naszych nadziewarek:
* całość wykonana ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
* napęd pneumatyczny - odporność na przeciążenia
* cicha i bezawaryjna praca
* podgrzewany lej[...]
Zalety naszej wywrotnicy:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* wygodna obsługa - zautomatyzowamy pulpit sterowniczy
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* moc zainstalowana - 1,5 kW
* ciężar - 700 kg
Wywrotnica współpracuje z wózkami o wymiarach:
Szerokość -800mm
Długość -900mm
Wysokość -2200mm[...]
Zalety naszych wywrotnic:
* konstrukcja całkowicie stalowa - solidna, trwała i stabilna
* możliwość przemieszczania - urządzenie zaopatrzone w kółka jezdne i stopki
* dostępna również wersja stacjonarna
* wygodna obsługa - pilot na przewodzie
* dostosowanie wysokości wywracania do indywidualnych potrzeb klienta
* produkowane wersje: prawa lub lewa
* moc zainstalowana - 3 kW
* ciężar - 450 kg [...]
Wypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast
Przeznaczenie:
Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje
lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki.
Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek automatycznych:
* idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie)
* zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
- co znacznie przedłuża żywotność urządzenia
[...]
Wypróbowana technika dzielenia i zaokrąglania ciast
Przeznaczenie:
Nowoczesne dzielarko-zaokrąglarki przeznaczone są do dzielenia ciasta na porcje
lub do dzielenia i zaokrąglania ciasta na bułki lub pączki.
Podstawowe cechy dzielarko-zaokrąglarek półautomatycznych:
* idealne przygotowanie 30 porcji ciasta (podzielenie i zaokrąglenie)
* zespół dzielący wykonany całkowicie ze stali nierdzewnej kwasoodpornej
- co znacznie przedłuża żywotność urządzenia
[...]